miércoles, 15 de julio de 2009

Risto: No canviïs

Gràcies per ser com ets i no canviïs. Avui dia queden molt poques persones que vagin amb la veritat per davant. Aquests són els que mai et trairan. Els altres(el món n’està ple i exemples molts clars els tenim amb els e-woks: Àngel, Manu, JV, Myriam) sempre van dient que “maco que ets”, “que bé que ho fas això”, “tranquil que ompliràs pavellons”,... i quan no ets allà davant seu o bé et critiquen el que feies, com ho feies, o ara resulta que ells ja ho sabien que no ompliries pavellons... Setmanes enrera ja vaig posar l’exemple del Sr. Manu i el seu disc de versions de Lluís Llach (de com va enganyar al productor i al mateix Lluís només per a obtenir un profit econòmic que només fos per a ell).
Mira, Risto, no sé si això et va bé o no perquè és una qüestió molt personal i que només un mateix s’ho sap, però si que des del meu punt de vista ha guanyat la teva credibilitat professional i ha passat el que tu volies que passés en el sentit de plegar d’allà dins (qui no recorda les teves paraules a la gala final de l’any passat i que mai oblidaré per Virginia i per tu?).
Està bé que no estiguis allà dins perquè jo no volia que aquell mal rotllo que provocaven tots els de l’”ENDEMONIADA ENDEMOL” t’amarguessin i enfonsessin o que deixés de posar a la teva boca els nostres pensaments vers la mentira i el muntatge que hi ha allà dins i que va començar a aparèixer quan la Nina va marxar i es va perdre l’essència del que volia ser el programa: Una acadèmia on preparar possibles valors per a moure’s dins el món de la música i una bona plataforma de llançament. L’acadèmia es va convertir en un circ, on quasi sempre els protagonistes eren qui controla la marxa d’allà dins (Angel, Manu, Myriam) tot i que alguna vegada han estat els alumnes però amb el plàcid dels anteriors, i deixant arraconats sense poder de decisió els veritables professionals: Miguel Manzo, Morgan, Jessica Expósito, Leslie, Capdevila i els altres que tothom ja sap.
Fins la setmana passada, era el lloc on podia veure’t i escoltar-te, era el lloc de la meva “cita” amb tu. “Ara, què faré ? “ –vaig dir-me ahir quan no et vaig veure- Però, de seguida, vaig pensar però si el puc llegir sempre a través dels seus llibres, si el puc escoltar a les entrevistes (Per cert !! entrevistes genials totes: “La ventana”, “El Club”, “Problemes domèstics”... i amb un Risto molt tendre i amigable ja que aquí no havies de lluitar contra cap injusticia).
Només desitjar-te molta sort amb tots els projectes que tens a les teves mans (publicista, escriptor, formar part d’una parella, ser pare,...) i dir-te que si en algun moment he criticat la teva postura respecte a Labuat ha estat per culpa del meu desconeixement o mal entès del teu paper amb ella. I una vegada més et dono la raó, Virginia té una veu meravellosa amb una sensibilitat increïble i amb una personalitat digne de ser admirada. Desitjo que tot el producte que has muntat al seu voltant la faci triomfar i li permeti viure de la música, tal i com ella ha somniat sempre perquè això voldrà dir que nosaltres també podrem somniar amb ella escoltant la seva veu i la seva música. No obstant això, amb aquest tema m’atreveixo a fer-te una petició: si en algun moment del seu camí (ja sabem com de difícil és tot això) necessita de la teva ajuda no l’abandonis i guia-la bé i ofereix-l’hi tot el teu saber perquè ella pugui estar entre nosaltres.
Espero que mantinguis la teva web i el teu facebook actius perquè s’han convertit en punts de trobada amb tu i amb tots els que t’admiren.
Acabo amb el mateix desig que he començat “No canviïs, ni quan siguis pare. El vostre fill ha de conèixer el veritable Risto”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario