jueves, 8 de enero de 2009

El disco de Labuat: ¿Quién está detrás de él?

Navegando estos días por este mundo desconocido me encontré con la notícia que The Pinker Tones podría estar detrás de la producción del primer disco de Virginia Maestro, como vocalista del proyecto llamado "Labuat". Indagando un poco más visité su blog y lei un articulo firmado por Manso dónde habla del trabajo como arreglistas y productores del primer álbum de una artista que dará mucho que hablar. Muchos damos por hecho que se tracta del disco de Virginia Maestro ya que habla en "femenino", la ubicación del tiempo, la amistad con Risto, y que será un fenómeno... Sobretodo por esto último.. porque Virginia es un ÁNGEL que brilla con luz propia, ¡Qué ganas tengo que llegue el GRAN DIA!

Aquí os dejo la noticia y que cada uno sueñe con su ángel:

"Molt bones!

Això és, d'una banda una salutació, i per altra el qualificatiu de les cançons que estem produint ... I sí, avui tinc l'autoestima alta, què passa!

Lo dit, darrerament molts de vosaltres us haureu pensat que estàvem de vacances, potser interrompudes per algun que altre bolo ... doncs no. Hem dedicat els últims dos mesos de les nostres vides una arreglar, produir i gravar el primer àlbum d'una artista que va a donar muuucho que parlar. Sincerament, crec que serà un dels millors discos del 2009, i no només perquè ho haguem produït nosaltres, que també ...

De moment no podem desvelaros la seva identitat, però a mitjans de gener van convocar una roda de premsa per anunciar. A més el nostre estimat Dj. Nen s'ha dedicat a documentar videogràficament tota la gravació i està planejant delectar amb un petit documental / presa de de la mateixa ... Estigueu atents a la nostra pàgina de youtube!

Només volia compartir amb vosaltres l'excitació d'aquest moment, ja que estem fent les mescles finals ... i ahir comentàvem amb Furia: Com ens agrada treballar de productors!

ApretaO Una abraçada i molt bones festes!

SaluZ

Manso"

No hay comentarios:

Publicar un comentario