miércoles, 1 de octubre de 2008

Música favorita de Virginia para OT

"Sway" - Michael Buble -

Michael Steven Buble va néixer a Burnaby (Columbia Britànica) el 9 de setembre de 1975. Cantant de jazz que amb el seu àlbum It's time va aconseguir vendre unes 18 milions de còpies. Influenciat pel seu avi i l'estima d'aquest per la música de jazz. La Virginia havia escollit, entre 20, a aquesta cançó i la considera una de les seves favorites. És una forma més de conéixer-la. Aquí us la deixo perquè l'escolteu:



I per als amants de la veu de Virginia us deixo una altra joia musical. Com recordareu a la gala 14, la Noemí G. va voler que la cançó "Fever" no la cantés ella i fos a duet en una versió diferent a l'estil de la Virginia. Ella la defensà molt i molt bé, amb una actuació estelar, cantant en anglès i castellà i ballant. Us deixo la versió Michael Buble:



"Cry to me" - Solomon Burke -

Solomon Burke, nascut el 21 de març de 1940 a Philadelphia, músic de soul i country. Ha aconseguit èxits amb estils com Rythm, blues o pop. El 2006 va retornar a les seves arrels country publicant l'àlbum de "Nasville" amb veus invitades com la meva estimada Emmylou Harris, Dolly Parton, Patty Griffin, entre d'altres. Seguint els gustos de la Virginia, aquí podreu escoltar aquesta cançó, que molts recordareu com una de la banda sonora de la pel·lícula de Dirty Dancing:



"Me and Bobby Mc Gee" - Janis Joplin -

Janis Lyn Jopin, va néixer el 19 d'octubre de 1943 a Port Arthur - Texas - i morí el 4 d'octubre de 1970 per la presència de les drogues a la seva vida. Veu poderosa de blues i soul i per llàstima va estar marcada excessivament per les circumstàncies de la seva vida. Però, això no deixa que la seva veu sigui imponent. Aquí us deixo aquesta canço escollida com a favorita, també, per la Virginia:



"Listen" - Beyoncé -

Beyoncé Giselle Knowles, va néixer el 4 de setembre de 1981 a Houston, Texas. És una cantant de pop i rhythm and blues, compositora, productora discogràfica i actriu americana. La fama li va venir quan formà part del grup Destiny's Child. Va debutar como a solista el 2003 amb l'àlbum titulat Dangerously In Love. Es va donar més a conèixer amb cançons de molt d'èxit com Crazy In Love, Baby Boy, Naughty Girl, Irreplaceable i Beautiful Liar. Guanyadora de 10 premis Grammy, 7 com a solista i 3 amb Destiny's Child; l'han convertit en una de les més existoses exponents del gènere R&B. També ha intervingut en el món de la interpretació, en pel·lícules com a Austin Powers a "Miembro de Oro", La pantera rosa i darrerament a Dreamgirls.



"Spider's Web" - Katie Melua -

Ketevan "Katie" Melua va nèixer el 16 de setembre de 1984 a Kutaisi (Georgia) però que viu a Irlanda del Nord. Des de l'agost de 2005 té la nacionalitat britànica. Quan tenia 15 anys va guanyar un concurs de talents a British TV Channel ITV. La va descobrir el compositor Mike Batt el 2003, mentre estudiava a la BRIT School for Performing Arts & Technology. Batt buscava una vocalista capaç d'interpretar jazz i blues per a formar una banda. Es va convertir en l'artista femenia que més discos va vendre el 2004 al Regne Unit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario